Dr. Baumann

In mijn salon maak ik gebruik van de producten van Dr. Baumann en BeauCaire.

Dr. Baumann

In vrijwel alle bekende en onbekende producten, ongeacht de prijsklasse, zijn ingrediënten te vinden die ronduit slecht zijn voor onze huid. Is het niet omdat ze de huid afsluiten (minerale olie ofwel paraffine) dan is het wel omdat ze de huid 3 keer sneller laten verouderen (chemische conserveringsmiddelen zoals parabenen en zonnefilters) of omdat ze kunnen zorgen voor allergische reacties (parfum, paraffine, chemische conserveringsmiddelen, lanoline…).

Alle producten van dr. Baumann worden geproduceerd zonder deze bekende allergenen. Hierdoor reageert zelfs de meest gevoelige huid uitstekend op het gebruik van deze producten.

Dr. Baumann SkinIdent:

Huid- en lichaamsidentieke stoffen vormen de basisingrediënten voor deze fantastische productlijn. De huid verzet zich niet langer tegen verkeerde ingrediënten maar herkent en verwelkomt de gebruikte ingrediënten als ware deze een deel van zichzelf.

Dr. Baumann Classic:

Hoger gedoseerde werkstoffen, daardoor zeer effectief en bijzonder zeer zuinig in gebruik. Jojobaolie vormt de basis voor deze productlijn. De huid leeft op en herstelt zienderogen van eerder opgedane schade.

Dr. Baumann BeauCaire:

Het kleine zusje van het topmerk dr. Baumann. Met lagere concentraties werkstoffen dan de Classic-lijn, een eenvoudigere verpakking en een goedkopere palmkernolie als basis. Met name geschikt voor de jongere huid of bij een kleiner budget waardoor u toch van de voordelen van een gezonde huidverzorging kunt genieten.

De producten van Dr. Baumann worden uitsluitend verkocht op bestelling en in mijn praktijk. Als je mij de bestelling per mail stuurt dan neem ik contact met je op om een tijdstip af te spreken waarop je het kan komen halen. Mocht je advies nodig hebben dan plan ik graag wat tijd voor je in.

Ben je op zoek naar een goed product voor je huid, maar wil je geen gezichtsbehandeling?
Boek dan een gratis productadvies gesprek. Tijdens dit gesprek adviseer ik welke producten het beste bij je huid passen. Vraag mij gerust om meer informatie en tarieven.